💳 Säkra betalningar    🛠 Suverän support      👍   Fri Frakt            Snabba leveranser

Hur kan jag ha koll och spåra barn via mobil?

Som förälder är man konstant orolig för sina barn. Har hon/han kommit fram till sin kompis? Har hon/han kommit fram till träningen?  Sitter hon/han på bussen? Ja, situationerna är ofantligt många.

Med hjälp av en Safe2Go GPS klocka för barn så kan du spåra barn via mobil och då blir vardagen lite enklare, lugnare och framförallt tryggare. Med en Safe2Go GPS klocka för barn så kan du faktiskt se var barnet befinner sig någonstans. Förutom att du själv kan spåra barn via mobil så får du barnet att känna sig mer självständigt genom att själv kunna ta sig till och från platser på egen hand. 

 

Med Safe2Go GPS klocka för barn så kan du som förälder spåra barn via mobil och placering geografiskt i realtid, ringa, lämna text -och röstmeddelande. Med Safe2Go GPS klocka för barn så kan barnet ringa, lämna röstmeddelande och larma med SOS knappen vid otrygghet. Du som förälder väljer vilka kontakter som ska kunna nå till och från barnet. En annan fördel är att Safe2Go GPS klocka för barn sitter fast på handleden och fungerar även som en vanlig klocka. Det är inget man lägger ifrån sig utan den sitter på handleden hela dagen.  

En annan funktion som medföljer Safe2Go GPS klocka för barn är Geo Fence. Du upprättar då i appen ett ”staket” eller ett s.k. område som är ok för barnet att röra sig inom. Skulle barnet gå utanför ”staketet” så kommer Safe2Go GPS klocka för barn att larma med ett meddelande.

Vad händer om barnet stänger ner Safe2Go GPS klocka för barn?

När du har köpt en Safe2Go GPS klocka för barn och registrerat den mot den app vi rekommenderar, så kan barnet INTE stänga ner klockan själv. Detta är en viktig säkerhetsfunktion som Safe2Go GPS klocka för barn erbjuder och det kan bara göras inifrån appen som klockan är registrerad mot. 

    

Svensk e-butik & svensk support

 

    

    

Säkerhet och trygghet för dig och ditt barn med att se vart ditt barn befinner sig och ta telefonkontakt eller skicka meddelande när som helst och var som helst.